Bedrijfsfotografie studio ziezo te Gorincem met foto sorteersters van PET deeltjes in een recyclingfabriek in China.
Bedrijfsfotografie / bedrijfsreportage

Deskundig communicatieadvies

Een bedrijfsreportage geeft een impressie van een bedrijf of organisatie in een journalistieke stijl. Een beeldverslag met de technische kant van uw onderneming samen met de mensen die er werkzaam zijn. Fotostudio Ziezo werkt samen met professionele journalisten en geeft deskundig communicatieadvies. Wie is de doelgroep? Wat is de gewenste uitstraling? En vanuit welk standpunt kunnen we het bedrijf het beste laten zien?

Iedereen is uniek
De beeldmakers van fotostudio Ziezo zijn verrassend veelzijdig, komen met verfrissende ideeƫn en werken vanuit de visie dat ieder mens en iedere onderneming uniek is en als zodanig in allerlei opzichten buitengewoon interessant is.

Bedrijfsvideo
Een bedrijfsreportage als film of korte clip wordt met de vele internet toepassingen steeds interessanter. Onze snelle beeldcultuur schreeuwt om authenticiteit. Bewegend beeld en originele geluidsfragmenten kunnen er juist voor zorgen dat uw onderneming een eigen gezicht krijgt met een duidelijke onderscheidende werkwijze.

Bedrijfsfeest
Een memorabel bedrijfsfeest verdient een verzorgde fotoreportage. Fotostudio Ziezo begeeft zich onder de aanwezigen en brengt het feest vanuit een originele invalshoek in beeld. We fotograferen zo veel mogelijk met hoogwaardige, lichtgevoelige camera’s, waardoor flitsen vaak niet nodig is. Dat geeft de foto’s een prachtige, natuurlijke sfeer.

Zorgvuldige nabewerking
Goede digitale foto’s hebben bewerking nodig. Fotostudio Ziezo steekt daarom veel tijd in de beeldbewerking. We selecteren de beste foto’s en optimaliseren kleur, contrast en uitsnede. Eventueel maken we er een prachtig (digitaal) fotoalbum van.

Beeldverslag op video
Naast het fotografisch in beeld brengen van de meest uiteenlopende festiviteiten beschikt fotostudio Ziezo over de mogelijkheden voor het maken van een origineel beeldverslag op video. Een pakkende film met de hoogtepunten van het feest, ondersteund met de originele geluidsfragmenten is de mooiste manier om het ultieme bedrijfsfeest als herinnering voor de toekomst te bewaren.

Bekijk hier onze prijsinformatie

Home // Bedrijfsfotografie // Reportage // Van Noordenne Verfgroep
Op 29 november opent er een bijzondere tentoonstelling in het Stedelijk Museum Kampen. In 'Sieraden De keuze van Kampen' worden 25 sieraden uit de collectie van Galerie Marzee in Nijmegen, de grootste galerie met hedendaagse sieraden ter wereld, geƫxposeerd. Kampenaren van 25 tot 70 jaar, van Onderdijks tot Kampereiland en van journalist tot International Sales Manager. Misschien herkent u wel uw buurvrouw, uw wijkagent, de HEMA medewerkster of uw docent Frans? +++
: +++