Johannes van Camp fotografeert mensen
Home // wie wat hoe en waarom // Genomineerd voor Bruidsfoto Award 2013
14 januari 2013

Genomineerd voor Bruidsfoto Award 2013

nominatie voor Bruidsfoto Award 2013

Op 14 januari 2013 zijn de nominaties bekendgemaakt van de verkiezing Bruidsfoto Award 2013. Johannes van Camp uit Gorinchem is genomineerd in de categorie bruid en bruidegom. Uit de ruim 1.600 inzendingen van dit jaar koos de onafhankelijke vakjury van het prestigieuze evenement zeventig foto’s die kans maken om een felbegeerde Bruidsfoto Award te winnen. Alle genomineerde foto’s zijn gepubliceerd op de website www.bruidsfotoaward.nl.

Fotografen konden inzenden in zeven categorieën: Getting Ready, De Kus, Styling & Sfeer, De Ceremonie, Groepsportret, Taart & Toost en Bruid & Bruidegom.

Fototrend
De trend van 2013 laat duidelijk zien, dat al deze genomineerde foto’s geen gewone ‘kiekjes’ zijn. Vaak wordt er in een foto de gehele sfeer en beleving van de huwelijksdag vastgelegd. “Bruidsparen willen tot in de kleinste details de bruiloft persoonlijk maken. Styling & sfeer zijn dan ook een van de belangrijkste elementen welke één bruidsfoto tot een verhaal van duizend woorden maakt, aldus Susan Lippe-Bernard, internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine en tevens voorzitter van de vakjury.

Stemmen Publieks- en Vakprijs
Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2013 is de race nu echt van start gegaan. Tot 17 mei 2013 kunnen aanstaande bruidsparen en collega vakfotografen hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via www.bruidenbruidegom.nl/nl/bruidsfotoaward/

Begin juni 2013 worden de Bruidsfoto Award winnaars van de Publieks- en Vakprijs bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de prijs Overall winnaar 2013.

Doel Bruidsfoto Award
De verkiezing Bruidsfoto Award wordt door Bruid & Bruidegom Magazine voor de negende keer op rij georganiseerd en heeft als doel om de nieuwste bruidsfototrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen.

Stem hier op Johannes! :-)

 

Love this newsShare to facebookShare to TwitterPin This
Tags: 
Op 29 november opent er een bijzondere tentoonstelling in het Stedelijk Museum Kampen. In 'Sieraden De keuze van Kampen' worden 25 sieraden uit de collectie van Galerie Marzee in Nijmegen, de grootste galerie met hedendaagse sieraden ter wereld, geëxposeerd. Kampenaren van 25 tot 70 jaar, van Onderdijks tot Kampereiland en van journalist tot International Sales Manager. Misschien herkent u wel uw buurvrouw, uw wijkagent, de HEMA medewerkster of uw docent Frans? +++
: +++