Royal Leerdam Crystal blaast originele oranjevaasjes: Kroningsvaasje – Koningsvaasje 30 april 2013
Home // wie wat hoe en waarom // Nieuwe videoproductie voor Royal Leerdam Crystal van een echt Hollands product
1 april 2013

Nieuwe videoproductie voor Royal Leerdam Crystal van een echt Hollands product

Meesterglasblazers maken de originele oranjevaasjes: Kroningsvaasje – Koningsvaasje 30 april 2013
Royal Leerdam Crystal blaast originele oranjevaasjes: Kroningsvaasje – Koningsvaasje 30 april 2013

Zie hier de video!

Al sinds 1927 brengt Royal Leerdam Crystal geheel volgens traditie de beroemde Oranjevaasjes uit bij belangrijke gebeurtenissen binnen de Koninklijke Familie. Meesterglasblazers maken de Oranjevaasjes op ambachtelijke wijze van Cristal Superieur, het meest zuivere kristal van Europa.

Royal Leerdam Crystal blaast vanaf heden het originele Kroningsvaasje of Koningsvaasje Willem-Alexander dat in een gelimiteerde oplage op 27 april uitgebracht wordt. Toonaangevend kunstenaar in glas en kristal, Peter Bremers, heeft het ontwerp al in 2009 voor Royal Leerdam Crystal gemaakt. Ook een Koninginnevaasje Máxima zal niet ontbreken. Daarnaast brengt Royal Leerdam Crystal een exclusieve set uit met het K(r)oningsvaasje en Koninginnevaasje afgewerkt met een laagje bladgoud en gravure van een kroontje.

In de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 april, de verjaardag van Prins Willem-Alexander, start om 00.00 uur de feestelijke presentatie en verkoop van de nieuwe Oranjevaasjes in de Kristalwinkel van Royal Leerdam Crystal. Tijdens een speciale nachtrondleiding om 00.30 uur door de eeuwenoude Kristalfabriek kunnen bezoekers zien hoe de meesterglasblazers K(r)oningsvaasje Willem-Alexander op ambachtelijke wijze maken. Meer informatie over oplage en reserveren : royalleerdamcrystal.nl , e-mail oranjevaasje@royalleerdamcrystal.nl of T. 0345 636545.

 

Love this newsShare to facebookShare to TwitterPin This
Tags: 
Op 29 november opent er een bijzondere tentoonstelling in het Stedelijk Museum Kampen. In 'Sieraden De keuze van Kampen' worden 25 sieraden uit de collectie van Galerie Marzee in Nijmegen, de grootste galerie met hedendaagse sieraden ter wereld, geëxposeerd. Kampenaren van 25 tot 70 jaar, van Onderdijks tot Kampereiland en van journalist tot International Sales Manager. Misschien herkent u wel uw buurvrouw, uw wijkagent, de HEMA medewerkster of uw docent Frans? +++
: +++