Johannes van Camp fotografeert mensen
Home // wie wat hoe en waarom // Recycling aan de muur
5 december 2012

Recycling aan de muur

Gisteren heb ik de wanden mogen vullen met een deel van mijn fotoserie "Recycling in China" bij Cindy & Hans in hun nieuwe cafee "achter de Kerk" op de Gorkumse Groenmarkt.
In 2004 mocht ik op uitnodiging van DEC recycling uit Moerdijk een reportage maken ( mijn eerste echt zakelijke opdracht) waarbij ik op plaatsen kwam waar je als buitenlander never nooit binnen komt, laat staan om te fotograferen.

Alle foto's zijn gemaakt met het oude bekende rolletje (3200 ISO ) en een meetzoekercamera, een Leica M6. Natuurlijk zonder gebruik van (invul)flitslicht want dat was in de analoge tijd absoluut no done ! Nu de serie er hangt met de boterzachte analoge beelden, meestal geschoten op een volledig open diafragma, krijg ik toch wel hééééééééél erg veel zin om gewoon weer op film te gaan schieten....(jammer van de D800)
 
Jullie zijn welkom...(-:
 
 
Love this newsShare to facebookShare to TwitterPin This
Tags: 
Op 29 november opent er een bijzondere tentoonstelling in het Stedelijk Museum Kampen. In 'Sieraden De keuze van Kampen' worden 25 sieraden uit de collectie van Galerie Marzee in Nijmegen, de grootste galerie met hedendaagse sieraden ter wereld, geëxposeerd. Kampenaren van 25 tot 70 jaar, van Onderdijks tot Kampereiland en van journalist tot International Sales Manager. Misschien herkent u wel uw buurvrouw, uw wijkagent, de HEMA medewerkster of uw docent Frans? +++
: +++