Ans Marcus for Royal Leerdam Crystal te Leerdam
Portretfotografie / groepsfoto / groepsportretten

Ieder mens op zijn mooist

Groepsfotografie is misschien wel de grootste uitdaging binnen het genre van de portretfotografie. De portretfotograaf staat voor de uitdaging om verschillende individuen tegelijk vast te leggen. Ieder op zijn mooist.

Bekijk hier onze prijsinformatie

Styling en compositie zijn heel belangrijk bij groepsfotografie. Dit vraagt om improvisatievermogen en creativiteit. Compositie gaat immers niet alleen over vorm en kleur. Op een perfect groepsportret is de band die de mensen onderling hebben goed te zien. Met de ervaring die we hebben zijn we in staat om veelzeggende groepsportretten af te leveren.

 

Home // Portretfotografie // Groepsfoto // familieportret; groepsfoto studioshoot I
Op 29 november opent er een bijzondere tentoonstelling in het Stedelijk Museum Kampen. In 'Sieraden De keuze van Kampen' worden 25 sieraden uit de collectie van Galerie Marzee in Nijmegen, de grootste galerie met hedendaagse sieraden ter wereld, geëxposeerd. Kampenaren van 25 tot 70 jaar, van Onderdijks tot Kampereiland en van journalist tot International Sales Manager. Misschien herkent u wel uw buurvrouw, uw wijkagent, de HEMA medewerkster of uw docent Frans? +++
: +++