Ans Marcus for Royal Leerdam Crystal te Leerdam
Kinderfotografie / kinderfoto / kinderpotret

Vertrouwen

Kinderfotografie vereist vakmanschap. Kinderen zijn spontaan, maar ze laten zich niet manipuleren. Veel kinderen vinden een fotoshoot ook best spannend. Het is daarom belangrijk om als fotograaf echt contact te maken met het kind en zo het ijs te breken. We hebben reeds vele kinderportretten gemaakt en weten als geen ander het vertrouwen van kinderen te winnen.
 

Babyfotografie met geduld en inlevingsvermogen
Babyfotografie is een fantastische uitdaging. Baby’s zijn mooie, spontane mensjes die volledig onbevangen en nieuwsgierig de wereld in blikken. We hebben veel ervaring met babyfotografie. Met een beetje geduld en veel inlevingsvermogen maken we in korte tijd een prachtig portret van je baby.

Bekijk hier onze prijsinformatie

Home // Portretfotografie // Kinderfoto // Kinderportret in studio 1
Op 29 november opent er een bijzondere tentoonstelling in het Stedelijk Museum Kampen. In 'Sieraden De keuze van Kampen' worden 25 sieraden uit de collectie van Galerie Marzee in Nijmegen, de grootste galerie met hedendaagse sieraden ter wereld, geëxposeerd. Kampenaren van 25 tot 70 jaar, van Onderdijks tot Kampereiland en van journalist tot International Sales Manager. Misschien herkent u wel uw buurvrouw, uw wijkagent, de HEMA medewerkster of uw docent Frans? +++
: +++