Ans Marcus for Royal Leerdam Crystal te Leerdam
Bedrijfsfotografie / zakelijk portret profielfoto

The art of image

Hoe presenteer ik mij succesvol op de zakelijke markt? Het is belangrijk om van te voren goed na te denken over de sfeer en uitstraling van een zakelijk portret. De keus van kleding, props en locatie is hierbij cruciaal.

Fotostudio Ziezo beschikt over ervaren stylisten en visagisten. Met zorgvuldig gekozen camerastandpunten, lenzen en belichtingsmethoden creëren we de sfeer die aansluit bij het gekozen imago.

 

Facebook
Op zijn gewoon hollands ‘het smoelenboek” is van de meeste professionele websites inmiddels een vast en onmisbaar onderdeel.
De electronische snelweg smacht naar een beetje menselijkheid en een meer persoonlijke benadering.
Bij deze zakelijke portretten zijn de fotografen van fotostudio Ziezo in staat om er eens een heel andere draai aan te geven en er écht iets onderscheidends van te maken.

Home // Portretfotografie // Zakelijk Portret // Portretten Involve interne communicatie
Op 29 november opent er een bijzondere tentoonstelling in het Stedelijk Museum Kampen. In 'Sieraden De keuze van Kampen' worden 25 sieraden uit de collectie van Galerie Marzee in Nijmegen, de grootste galerie met hedendaagse sieraden ter wereld, geëxposeerd. Kampenaren van 25 tot 70 jaar, van Onderdijks tot Kampereiland en van journalist tot International Sales Manager. Misschien herkent u wel uw buurvrouw, uw wijkagent, de HEMA medewerkster of uw docent Frans? +++
: +++