Johannes van Camp fotografeert mensen
Home // video's // Herman & Danielle

van Trouwclip tot Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo
Onze snelle beeldcultuur schreeuwt om authenticiteit. Bewegend beeld en originele geluidsfragmenten kunnen er juist voor zorgen dat uw onderneming een eigen gezicht krijgt met een duidelijke onderscheidende werkwijze. Een bedrijfsreportage als film of korte clip wordt met de vele internet toepassingen steeds interessanter.

Trouwclip en Trouwvideo
Laat je verrassen met een eigentijse documantaire van je eigen bruiloft! Alle emoties van de dag vastgelegd forever !

Bekijk hier onze prijsinformatie.

 

Herman & Danielle

20 oktober 2010
Een kijkje in het trouwalbum van Herman & Danielle Wander - Hartog.
Een fotoexpositie in de openlucht tussen de kastanjebomen buiten de Waterpoort in het kader van de tentoonstelling 100 jaar trouwen in Gorinchem.
Boulevard d'Amour; georganiseerd door het Gorcums Museum in samenwerking met de GorkumseTrouwfotograaf Johannes van Camp

De expositie werd mede mogelijk gemaakt door:
Bloembinderij Roos, Sweet Ima patisserie en catering,
Hipper en de Nieuwe Kolfbaan, Drukkerij van der Schild & Kamsteeg, Juwelier Veringa, van Houwelingen Men, Studio Ciro grafisch design, Stijlloos webdevelopers, Fotostudio Ziezo, Gorcums Museum en de Gemeente Gorinchem.

 

Love this movieShare to facebookShare to TwitterPin This
Op 29 november opent er een bijzondere tentoonstelling in het Stedelijk Museum Kampen. In 'Sieraden De keuze van Kampen' worden 25 sieraden uit de collectie van Galerie Marzee in Nijmegen, de grootste galerie met hedendaagse sieraden ter wereld, geƫxposeerd. Kampenaren van 25 tot 70 jaar, van Onderdijks tot Kampereiland en van journalist tot International Sales Manager. Misschien herkent u wel uw buurvrouw, uw wijkagent, de HEMA medewerkster of uw docent Frans? +++
: +++