Johannes van Camp fotografeert mensen
Home // video's // Royal Leerdam Crystal Koningsvaasje 30 april 2013

van Trouwclip tot Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo
Onze snelle beeldcultuur schreeuwt om authenticiteit. Bewegend beeld en originele geluidsfragmenten kunnen er juist voor zorgen dat uw onderneming een eigen gezicht krijgt met een duidelijke onderscheidende werkwijze. Een bedrijfsreportage als film of korte clip wordt met de vele internet toepassingen steeds interessanter.

Trouwclip en Trouwvideo
Laat je verrassen met een eigentijse documantaire van je eigen bruiloft! Alle emoties van de dag vastgelegd forever !

Bekijk hier onze prijsinformatie.

 

Royal Leerdam Crystal Koningsvaasje 30 april 2013

Onze traditie, Leerdam 2013

Al sinds 1927 brengt Royal Leerdam Crystal geheel volgens traditie de beroemde Oranjevaasjes uit bij belangrijke gebeurtenissen binnen de Koninklijke Familie. Meesterglasblazers maken de Oranjevaasjes op ambachtelijke wijze van Cristal Superieur, het meest zuivere kristal van Europa.

Royal Leerdam Crystal blaast vanaf heden het originele Kroningsvaasje of Koningsvaasje Willem-Alexander dat in een gelimiteerde oplage op 27 april uitgebracht wordt. Toonaangevend kunstenaar in glas en kristal, Peter Bremers, heeft het ontwerp al in 2009 voor Royal Leerdam Crystal gemaakt. Ook een Koninginnevaasje Máxima zal niet ontbreken. Daarnaast brengt Royal Leerdam Crystal een exclusieve set uit met het K(r)oningsvaasje en Koninginnevaasje afgewerkt met een laagje bladgoud en gravure van een kroontje.

In de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 april, de verjaardag van Prins Willem-Alexander, start om 00.00 uur de feestelijke presentatie en verkoop van de nieuwe Oranjevaasjes in de Kristalwinkel van Royal Leerdam Crystal. Tijdens een speciale nachtrondleiding om 00.30 uur door de eeuwenoude Kristalfabriek kunnen bezoekers zien hoe de meesterglasblazers K(r)oningsvaasje Willem-Alexander op ambachtelijke wijze maken. Meer informatie over oplage en reserveren : royalleerdamcrystal.nl , e-mail oranjevaasje@royalleerdamcrystal.nl of T. 0345 636545.

 

Love this movieShare to facebookShare to TwitterPin This
Op 29 november opent er een bijzondere tentoonstelling in het Stedelijk Museum Kampen. In 'Sieraden De keuze van Kampen' worden 25 sieraden uit de collectie van Galerie Marzee in Nijmegen, de grootste galerie met hedendaagse sieraden ter wereld, geëxposeerd. Kampenaren van 25 tot 70 jaar, van Onderdijks tot Kampereiland en van journalist tot International Sales Manager. Misschien herkent u wel uw buurvrouw, uw wijkagent, de HEMA medewerkster of uw docent Frans? +++
: +++