Johannes van Camp fotografeert mensen

JOHANNES VAN CAMP FOTOGRAFEERT MENSEN

Hij houd het graag informeel en persoonlijk, creëert onder alle omstandigheden een prettige sfeer waarin iedereen snel op zijn gemak is. Zoeken naar dat andere verrassende eigenzinnige beeld waarbij het karakter zo treffend mogelijk wordt vastgelegd.
Inlevingsvermogen en oprechte interesse in mensenzijn een absolute voorwaarde voor een puur en eerlijk portret, in de sociale fotografie draait echt ALLES om intermenselijk contact.

Particulier en zakelijk
De beeldmakers van Studio Ziezo zijn veelzijdig en actief op zowel de zakelijke- als de particuliere markt.

De zakelijke markt
Bij zakelijke communicatie draait het maar om één ding: overtuigingskracht. En wat is nu overtuigender dan een krachtig beeld? Onderzoek wijst uit dat visuele communicatie in de reclame vaak van doorslaggevende betekenis is. Mensen reageren onbewust heel sterk op non- verbale signalen en tekens.
Een topfotograaf is in onze ogen dan ook een imagodeskundige. We hebben dus niet alleen aandacht voor licht, kleur en compositie, maar ook voor sfeer en emotie.

 

Love my newsShare to facebookShare to TwitterPin This
Op 29 november opent er een bijzondere tentoonstelling in het Stedelijk Museum Kampen. In 'Sieraden De keuze van Kampen' worden 25 sieraden uit de collectie van Galerie Marzee in Nijmegen, de grootste galerie met hedendaagse sieraden ter wereld, geëxposeerd. Kampenaren van 25 tot 70 jaar, van Onderdijks tot Kampereiland en van journalist tot International Sales Manager. Misschien herkent u wel uw buurvrouw, uw wijkagent, de HEMA medewerkster of uw docent Frans? +++
: +++