FOTOPRESENTATIE


Fotolijstje:

“van kastje naar de muur”

Fotostudio Ziezo beschikt over een grote collectie fotolijsten voor op het kastje of voor aan de muur. In onze lijstenmakerij word alles precies op maat gemaakt zo als jullie de fotolijst in gedachten hebben. Wil je geen lijst om de foto maar een andere manier van presentatie ook dit is mogelijk bij Fotostudio Ziezo. Wat dacht je van ‘foto’s op aluminium’ of op dibond? Kom eens bij ons langs…..

PRESENTATIEWAND

Fotostudio Ziezo beschikt over een grote collectie fotolijsten voor op het kastje of voor aan de muur. In onze lijstenmakerij word alles precies op maat gemaakt zo als jullie de fotolijst in gedachten hebben. Wil je geen lijst om de foto maar een andere manier van presentatie ook dat is mogelijk bij Fotostudio Ziezo. Foto’s op aluminium of op di-bond. Kom eens bij ons langs…..

LIJSTPROFIELEN

In onze Fotostudio hebben wij een grote collectie lijstprofielen. Hout-blank-wit-gekleurd-eenvoudig of opvallend. De lijst word gemaakt in de lijstenmakerij zodat wij elke maat kunnen leveren die de klant wil. Dus of jullie nu op zoek zijn naar een houten tafellijstje of een grote lijst voor aan de muur er is keus genoeg. Maak een afspraak met onze fotostudio en wij laten jullie graag onze grote collectie lijstprofielen zien.

FOTO OP DIBOND

Een mooie foto verdiend een mooie omlijsting !! Als jullie eens iets anders willen dan de “gewone” fotolijst hebben wij nog wat mooie alternatieven. De foto kan bijvoorbeeld gemonteerd worden op aluminium of op dibond. Met het Fine Art Paper van Innova Fibraprint Baryta geeft dat een hele strakke uitstraling. Super strak en staat prachtig in elk interieur. Willen jullie meer weten over dibond of foto’s op aluminium neem contact op met Fotostudio Ziezo….

BRUIDSALBUM

De tijd van foto’s inplakken van jullie huwelijk ligt al weer ver achter ons. Wij werken samen met Floricolor die een fantastische collectie fotoalbums hebben.
Zowel voor jullie als bruidspaar maar ook kleinere albums die jullie cadeau kunnen geven aan de wederzijdse ouders. Of een mini album wat je even mee kan nemen in je handtas. Kijk op de website van Floricolor wat de mogelijkheden zijn….

Kijk je mee?

LAAT JE INSPIREREN

Kies voor een van de onderstaande mogelijkheden

Wij ontvingen de door u geproduceerde familie-foto’s en zijn daar uitermate
tevreden over. De opstelling van de verschillende groepen, alsmede
de achtergrond en scherpte zijn bijzonder geslaagd. Hartelijk dank voor de
geleverde kwaliteit. Wij kunnen u van harte aanbevelen.

Familie de Graaf

Wij ontvingen de door u geproduceerde familie-foto’s en zijn daar uitermate
tevreden over. De opstelling van de verschillende groepen, alsmede
de achtergrond en scherpte zijn bijzonder geslaagd. Hartelijk dank voor de
geleverde kwaliteit. Wij kunnen u van harte aanbevelen.

Familie de Graaf

RESERVEREN

Bekijk onze actuele beschikbaarheid en reserveer in onze online agenda

NU RESERVEREN
bel de studio