Ans Marcus for Royal Leerdam Crystal te Leerdam
Home // Portretfotografie

Portretfotografie

Hij houdt het graag informeel en persoonlijk, creëert onder alle omstandigheden een prettige sfeer waarin iedereen snel op zijn gemak is. Zoeken naar dat andere verrassende eigenzinnige beeld waarbij het karakter zo treffend mogelijk wordt vastgelegd. Inlevingsvermogen en oprechte interesse in mensen zijn een absolute voorwaarde voor een puur en eerlijk portret. In de sociale fotografie draait tenslotte alles om wederzijds vertrouwen.

In onze portfolio vind je portretten van kleine én grote mensen, groepsportretten, zakelijke portretten (profielfoto's) en glamour portretten. Natuurlijk verdient een geslaagd portret een passende presentatie. Je portretfoto op aluminium gemonteerd in combinatie met hoogglanzend plexiglas, of juist met een matte beeldveredeling geeft dit een strakke eigentijdse uitstraling. Foto op canvas? Wij drukken ze zelf af op super mooi linnen. In onze eigen lijstenmakerij vind je tevens een uitgebreide collectie luxe fotolijsten op maat.

Bekijk hier onze prijsinformatie
 

Op 29 november opent er een bijzondere tentoonstelling in het Stedelijk Museum Kampen. In 'Sieraden De keuze van Kampen' worden 25 sieraden uit de collectie van Galerie Marzee in Nijmegen, de grootste galerie met hedendaagse sieraden ter wereld, geëxposeerd. Kampenaren van 25 tot 70 jaar, van Onderdijks tot Kampereiland en van journalist tot International Sales Manager. Misschien herkent u wel uw buurvrouw, uw wijkagent, de HEMA medewerkster of uw docent Frans? +++
: +++